Fedin korkosuunnitelma voi ajaa sijoittajat Bitcoiniin

Fed ilmoitti tänään, että korot pysyvät lähellä 0% vuoteen 2023 mennessä. Vaihtoehtoisista sijoituksista voi tulla houkuttelevampia.

Keskuspankki päätti tänään kahden päivän poliittisen kokouksensa.

Fed sanoi, että korkotaso olisi lähellä 0% vielä kolmen vuoden ajan.

Tämä voi nähdä sijoittajien kääntyvän Bitcoiniin

Keskuspankki ilmoitti tänään pitävänsä korot lähellä 0% vuoteen 2023 siirtymällä, joka voisi ajaa sijoittajia kohti Bitcoin Code.

Kahden päivän poliittisen kokouksen päätteeksi, jonka aikana keskuspankin keskuspankki keskusteli yleisen inflaation nousun strategian toteuttamisesta, Fed totesi, että vuoteen 2023 mennessä todennäköisesti on käytössä lähes nollakorkoja vuoteen 2023 mennessä. Yhdysvallat toipuu koronaviruspandemian taloudellisesta laskeutumisesta.

Keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell kertoi tänään lehdistötilaisuudessa: “Korkojen osalta ilmoitamme nyt, että uskomme olevan tarkoituksenmukaista säilyttää liittovaltion rahastojen nykyinen 0-0,25 prosentin tavoitealue, kunnes työmarkkinatilanne on saavuttanut tasaisen tasoisen tason valiokunnan arvion mukaan enimmäistyöllisyys ja inflaatio ovat nousseet 2 prosenttiin ja ovat jo jonkin aikaa yli 2 prosentin. ”

Hän lisäsi, että vaikka taloudellinen toiminta ja työllisyys ovat kasvaneet viime kuukausina, ne ovat edelleen selvästi alle tammikuun 2020 tason. Työttömyys on edelleen korkea Yhdysvalloissa, ja ravintola- ja matkailuala on kärsinyt erityisen voimakkaasti.

Mutta mitä matalat korot merkitsevät Yhdysvaltain taloudelle – ja salaukselle yleensä?

Taloudellisten vaikeuksien aikoina Fed on usein laskenut viitekorkoaan käynnistääkseen talouden: alhaiset korot merkitsevät alhaisempia lainakustannuksia kuluttajille ja yrityksille. Se on hieno lainanottajille. Kun korkotaso on matala, sijoittajat eivät kuitenkaan todennäköisesti sijoita rahojaan korollisiin sijoituksiin – kuten joukkovelkakirjoihin tai velkaperusteisiin rahoitusinstrumentteihin – juuri siksi, että ne tuottavat vähemmän korkoa.

Lataa Decrypt-sovellus

Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillasi. Kokeile ensin Salauksen purku ja paljon muuta.

Kun korkotaso on niin alhainen vuonna 2020, on mahdollista, että sijoittajat pyrkivät sijoittamaan korottomiin varoihin – kuten Bitcoiniin – Charles Bovaird, Quantum Economicsin sisältöpäällikkö, kertoi Decryptille .

“Jos sijoittajia houkutellaan perinteisesti tiettyihin varoihin, koska he maksavat korkoa, ja Fed-politiikka painostaa korkoja alaspäin, samoilla sijoittajilla on vähemmän kannustimia sijoittaa rahansa kyseisiin varoihin”, hän sanoi. “Jos korkotaso on jatkuvasti alhainen, se antaa sijoittajille enemmän kannustimia sijoittaa rahansa korottomiin varoihin, kuten osakkeisiin ja digitaalisiin valuuttoihin.”

Kokeile ensimmäisenä palkintotunnustamme.

Ansaitse rahakkeita passiivisesti lukiessasi. Vietä rahakkeesi palkintokaupassamme.
Sähköpostisi

Perinteisen rahoituksen maailma etsii jo kultaa, Bitcoinia ja muuta digitaalista omaisuutta, koska vastaus koronaviruksen puhkeamiseen paljastaa heikkouksia Yhdysvaltain dollariin. Viime viikolla kulta- ja bitcoin-hintojen välinen korrelaatio saavutti ennätyskorot, mikä viittaa siihen, että digitaalisesta valuutasta on tulossa enemmän turvasatama.

Se voisi jatkua, jos alhaiset korot luovat lumipallovaikutuksen.

“Jos tästä matalien korkojen aikakaudesta tulee uusi normaali, se saa minut miettimään, saako se ihmisiä vielä skeptisemmin nykyiseen rahoitusjärjestelmään”, Bovaird sanoi.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.